NIEUWS

De startlijsten en de te verrijden proeven voor de Pavo Fryso bokaal dressuur vindt u hieronder:

Startlijst
Proeven
Uitvoeringsbepalingen

Mededeling inzake privacywet

Deelnemers, eigenaren – en fokkers – van de paarden zullen, tezamen met de paarden, vermeld worden in de uitslagen van de fokdagen van it Fryske Greidhynder. Deze uitslagen zullen openbaar gepubliceerd worden. Tijdens de fokdagen zullen er ook foto’s gemaakt worden. De foto’s kunnen gepubliceerd worden op onze website, www.itfryskegreidhynder.nl en in ons ledenblad “Op tal”. Ook kunnen zij voor andere verenigingsdoeleinden worden gebruikt.

Wanneer men bezwaar heeft tegen bovengenoemde publicaties, kan dit voor 25 juli 2018 kenbaar gemaakt worden via het e-mailadres: bestuur@itfryskegreidhynder.nl

AANGIFTE IT FRYSKE GREIDHYNDER FOKDAG 2017 (27,28 en 29 juli 2018)

Onderstaande formulieren kunt u gebruiken voor de opgave. U kunt ze hieronder downloaden en ingevuld emailen naar het mailadres dat op het formulier staat vermeld. Daarnaast treft u algemene informatie aan over onze fokdag.

Heeft u vragen, neem dan contact op.

 

Aangifte Fokdag 2018
Aangifte middagprogramma

Vraagprogramma Fokdag 2018
Aandachtspunten vanuit inspectie omtrent keuringsseizoen 2018

 

 

Opgave Fokdagen 2018

De fokdagen van onze fokvereniging worden dit jaar gehouden van 27 tot 29 juli. U kunt uw paarden opgeven voor de fokdag van It Fryske Greidhynder tot en met vrijdag de 29e juni. Dat is dus vrijdag aanstaande.

 

De opgave tot nu toe valt nog niet mee dus als u er nog niet aan toe gekomen bent of nog twijfelt: geef uw paard dan snel op. Niets is leuker en spannender dan uw eigen paard te zien verschijnen in de keuringsbaan. Wie weet schuilt er in uw veulen of paard wel een kampioen!

 

Wie niet waagt, wie niet wint. Niet geschoten is altijd mis. En zo zullen er nog wel een paar spreekwoorden van toepassing zijn.

 

In de laatste uitgaven van Op Tal kunt u lezen hoe u uw paard kunt opgeven.

 

Wij zien uw opgave graag tegemoet!

Inschrijfformulieren Pavo Fryso Bokaal

De inschrijfformulieren voor de Pavo Fryso Bokaal kunt u hieronder downloaden:

Jonge Friese paarden met dressuuraanleg 2018

Jonge Friese paarden met aanleg voor de tuigpaardensport 2018

U kunt het volledig ingevulde formulier uiterlijk 3 weken  voor de betreffende datum sturen naar KFPS, Postbus 624, 9200 AP Drachten of inscannen en mailen naar evelinevankooten@kfps.nl.  U kunt zich ook digitaal aanmelden op www.kfps.nl

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

Een vereniging als It Fryske Greidhynder kan niet zonder vrijwilligers. Om de organisatie van een aantal evenementen en taken rond te krijgen kan het bestuur nog wel wat hulp gebruiken.

Wilt u:

  • de handen uit de mouwen stropen voor HET evenement van onze vereniging: de fokdag? Meld u dan aan voor de fokdagcommissie;
  • meehelpen op het wedstrijdsecretariaat voor de selectiewedstrijd van It Greidhynder voor Kootwijk? Meld u dan aan voor de dressuurcommissie;
  • samen met redactie van Op Tal en het bestuur zorgen voor een mooie opmaak van ons verenigingsblad en de fokdagcatalogus en bent u een beetje handig met computers? Dan horen wij dat graag!

Voor meer informatie over de verschillende functies of voor het aanmelden kunt u contact opnemen met Bart Aerts (06 511 85 374).

Alvast dank voor uw reactie, alle hulp is welkom!

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur It Fryske Greidhynder

Wijziging deelname kampioenskeuringen fokdagen in relatie tot het lidmaatschap van de  fokvereniging “It Fryske Greidhynder”.

Met ingang van januari 2018 geldt de volgende regeling, wat betreft deelname aan de kampioenskeuringen, tijdens de fokdagen van onze vereniging:

Alleen leden die op 1 januari van het jaar, waarin de fokdag plaatsvindt, lid zijn van onze vereniging, kunnen deelnemen aan de kampioenskeuring.

B.v. : Als men op 1 mei 2018 lid wordt van de fokvereniging is het in dat jaar niet mogelijk om uitgenodigd te worden voor een eventuele kampioenskeuring. Deelname aan de reguliere keuringen is natuurlijk wel mogelijk. In het jaar 2019 kan men dan wel meedoen aan de kampioenskeuring.

Door deze regel, die door meerdere fokverenigingen wordt toegepast, wil de fokvereniging voorkomen dat mensen met een eventueel kampioenswaardig paard kort voor de fokdag of zelfs tijdens de fokdag nog snel lid worden en dan na de keuring hun lidmaatschap weer opzeggen. Daarnaast is dan op de fokdag voor de jury en de toeschouwers duidelijk welk paard wel en welk paard niet in aanmerking komt voor eventuele deelname aan de kampioenskeuring.

Uiteraard zijn we ontzettend blij met ieder nieuw lid!

Nieuw logo It Fryske Greidhynder

Zaterdag 4 november is op de jaarlijkse feestavond het nieuwe logo van de vereniging ” It Fryske Greidhynder” gepresenteerd.

Tijdens een gezellige avond hebben we de oude vlag als het ware gestreken en de nieuwe vlag in top gehesen.

We hopen dat onder dit nieuwe logo, onze fokvereniging een goede tijd tegemoet zal gaan.

TOP