NIEUWS

Discussieavond Friese Hengsten

Zaterdag 26 januari organiseert Fokvereniging It Fryske Greidhynder traditiegetrouw een discussie avond waarbij de aangewezen hengsten voor het C.O. worden toegelicht.
De presentatie zal gegeven worden door dhr. H. Draaijer en dhr. F. Jespers.
De lokatie is hengstenstation Henswoude Prikwei 15 te Oldeboorn.
Inloop 19.00 uur, start presentatie 19.30 uur.
Na de presentatie is er ruimte om vragen te stellen/ te discussiëren.

De toegang is gratis.
Consumpties zijn voor eigen rekening.
Opgeven kan via de mail naar evelienduin@live.nl o.v.v. ; je naam
aantal personen
telefoonnummer

Winteractiviteiten

Voor de dressuurclinic komt Laura Zwart op zaterdag 24 november, zaterdag 19 januari en zaterdag 16 maart een clinic verzorgen.
Deelnemers krijgen drie kwartier les in groepjes van twee combinaties. De kosten voor de clinic zijn 22,50 euro per drie kwartier (dit is een gereduceerd tarief voor leden).
Meedoen kan als de ruiter / amazone of de eigenaar van het paard lid is van onze vereniging. Ook niet leden kunnen zich opgeven maar zullen alleen geplaatst worden als daar ruimte voor is.
Opgeven kan door middel van het sturen van een email naar: evelienduin@live.nl
Graag bij opgave het niveau vermelden waarop je rijdt.
Afmelden minimaal een dag van tevoren. Bij te laat afmelden blijven de kosten verschuldigd.

Jaarlijkse feestavond – wees erbij

De jaarlijkse feestavond is op 17 november 2018 in Café Restaurant Overwijk te Tijnje. Het komische duo Klun & Knoffelhakke zal er een optreden verzorgen. Ook is er een DJ aanwezig voor de muzikale ondersteuning van de avond! Het bestuur nodigt iedereen van harte uit.

Het duo

Het duo Klún en Knoffelhakke bestaat uit de spelers Broer Douma en Hendrik van der Heide uit Hantum. Sinds 1994 staat het duo op de planken met hun avondvullende programma’s. En met succes, want Klún en Knoffelhakke zijn elke week wel ergens op een podium in Friesland te vinden. En overal waar ze komen is het sfeervol en gezellig! De programma’s van Klún en Knoffelhakke laten zich het beste omschrijven als typetjestheater, waarin het publiek niet wordt vergeten. Klún en Knoffelhakke proberen altijd weer een show te brengen met vreemde figuren in ongewone situaties. Al deze vreemde vogels hebben te maken met een vreemdsoortig verhaal, een rode draad die het duo in hun voorstelling verwerkt. Het duo heeft maar één doel: de mensen een vrolijke avond bezorgen!

 

De uitslagen van vrijdag 27 juli en zaterdag 28 juli 2018 kunt u hieronder in pdf downloaden.

 

Uitslagen vrijdag 27 juli 2018

Uitslagen zaterdag 28 juli 2018

Uitslagen kampioenen 2018

Uitslagen middagprogramma zaterdag 28 juli 2018

Enter- en twenterkampioen

Start zaterdagprogramma

We zijn vroeg gestart met het programma. Heerlijk koel weer, veel gezelligheid en drukte. Kom vandaag lang en geniet van het friese paard.

Pavo Fryso bokaal tuigen verschoven van zaterdag 16.30 uur naar zaterdag 12.30 (aansluitend aan kampioenskeuring). Bestgaand rijpaard blijft zaterdag namiddag/avond.

Uitslagen vrijdag 27 juli 2018

De uitslagen van vrijdag 27 juli 2018 kunt u hieronder in pdf downloaden

 

Uitslagen vrijdag 27 juli 2018

TOP